QAFP

Wróć do wszystkich klientów

Podwawelska ekstra, żywiecka i krakowska sucha częścią Warsaw Gastro Show 2018

Międzynarodowe Targi Gastronomiczne Warsaw Gastro Show to przedsięwzięcie dedykowane przedstawicielom branży spożywczej, gastronomicznej oraz hotelarskiej. To wydarzenie, w którym pasjonaci kulinariów mogą spotkać się z profesjonalistami, opierającymi wiedzę kulinarno-gastronomiczną na wieloletnim doświadczeniu i tradycji. Wśród wystawców nie może zabraknąć stoiska degustacyjnego kampanii „Linia produktów z Łukowa – Gwarancją Jakości QAFP”.

Warsaw Gastro Show rozpocznie się 24 maja i bogate będzie w liczne konferencje, szkolenia i panele dyskusyjne. To inicjatywa targowa, która ma na celu zrzeszenie wszystkich osób związanych z branżą gastronomiczną. Ubiegły rok obfitował w duże zainteresowanie. 250 stoisk odwiedziło łącznie 50 tysięcy uczestników, co świadczy o postępującym dynamicznie rozwojem branży gastronomicznej.

Na tegorocznych targach nie może zabraknąć stoiska degustacyjnego „ODA DO JAKOŚCI. KOMPOZYCJA WYBORNEGO SMAKU”. Pod tym hasłem realizowana jest kampania informacyjno-promocyjna związana z kiełbasami: podwawelską ekstra, żywiecką i krakowską suchą, certyfikowanymi w systemie QAFP. Program „Linia produktów z Łukowa – Gwarancją Jakości QAFP” to całoroczne działania promocyjne dotyczące trzech kiełbas: podwawelskiej ekstra, żywieckiej i krakowskiej suchej. Kiełbasach, które przechodzą przez złożony proces produkcji. Mięso wykorzystane do wytworzenia produktów pochodzi z certyfikowanej hodowli, a procesy: podsuszania, wędzenia i parzenia, nadają kiełbasom wyjątkowego aromatu.

Jak mówi przedstawiciel konsorcjum kampanii: „Jesteśmy jednym z najstarszych producentów wędlin w Polsce. Od ponad 40 lat wytwarzamy najlepsze produkty, których smak zachwyca nabywców na całym świecie. To, czym dzielimy się z innymi, to bogate doświadczenie, wieloletnia tradycja oraz sprawdzone przez pokolenia receptury”. Planowana obecność na Międzynarodowych Targach Gastronomicznych Warsaw Gastro Show ma być potwierdzeniem, że wybór certyfikowanych kiełbas: podwawelskiej ekstra, żywieckiej i krakowskiej suchej jest istotny, zarówno dla indywidualnych konsumentów, jak i profesjonalistów z branży gastronomicznej.

Więcej informacji:

www.odadojakosci.pl